MagyarRomânăEnglish

Cazare Praid

Pensiunea Medveház  

Print card
Hits: 7077
     
 
Cod poștal:  537240
Localitate:Praid Look
Adresa:  Str.Tanorok, nr. 1152
Județul:  Judeţul Harghita Look
Regiunea: Ţinutul Secuiesc Look
Tel.:  0736-655-763
E-mail:  lakolevente@freemail.hu
Honlap:  www.medvehaz.ro
Pensiunea Medveház  
internet WiFi Internet Restaurant Frigider Grill Sală de conferinţe Parcare Mic dejun Articole sportive Telefon Televizor Pensiune completă 6+ camere Bar Duş Teren de joacă Grădină
     
Descrierea
Oferta nosatră pentru cazare praid: Oraşul PRAID este centrul ţinutului bogat în zăcăminte de sare şi tot aici se află cea mai importantă mină de sare din Bazinul Carpatic. La capătul ţinutului se află o stâncă din sare, înaltă de 576m, numită "Sóhát". Salina de la Praid şi băile sărate constituie o veritabilă atracţie pentru turişti. Oaspeţii sunt primiţi cu ospitalitate la Pensiunea cu trei stele "Medveház", care se află în centrul oraşului. Una dintre avantajele pensiunii este tocmai aşezarea ei în centrul oraşului, de unde locurile de interes turistic sau balnear sunt uşor accesibile. De exemplu, intrarea salinei, renumite despre posibilităţiile de agrement şi de programe curative, se află doar la 100m distanţă de la pensiune.
Servicii
CAMERE: din 19 camere avem cu două paturi, cu pat dublu franţuzesc, pentru fumători şi nefumători, cu televiziune cablu, cu frigider, cu pat rezervă, cu duş propriu, pentru oaspeţi care doresc să se recreeze sau să-şi îngrijească sănătatea.

RESTAURANT: în restaurantul din incinta pensiunii oferim specialităţi tradiţionale locale, se pot solicita semipensiune, micul dejun, pensiune întreagă.

ÎN TOATĂ PENSIUNE STĂ LA DISPOZIŢIE INTERNET WIRELESS ŞI PARCARE PĂZITĂ.

Prețul
Duration Periodo Price
1 noapte Ianuarie 01. – Decembrie 31. 35-55 lei/pers.

Galerie foto
Comments

Add comment

You have no rights to add a new comment. May be you need to register on the site.

Contact
Lakó Levente

537240 Praid
Str.Tanorok, nr. 1152
Judeţul Harghita
 
Tel.:  0736-655-763
E-mail:  lakolevente@freemail.hu
Honlap:  www.medvehaz.ro